Выключить музыку
Головна
Акції
Ціни
Дитячі свята
Панорама 360°
Меню
Відгуки та пропозиції
Розклад роботи
Контакти

Відгуки / Пропозиції

21:07, 15.09.2011 Андрей
Дуже приємне місце відпочинку для дітей та батьків. Заходьте - не пожалкуєте.



10:15, 20.10.2011 Юля
Нам дуже сподобалось! Дитина має великий вибір атракціонів, багато місця і багато захоплюючих ігор!



09:47, 28.01.2012 Ольга
Святкували перше день народження синочка, дуже сподобалось, приємне, затишне місце,розгуляй для дітей і відпочинок для батьків.Окремі слова вдячності адміністрації(персоналу) Лімпопо.Ви молодці!!!!!



22:58, 22.02.2012 Anya
я очень довольна , место супер , малая получает куча эмоций и насыщена игрушками , вот если открыли примерно то-кое еще в раене Гравитон было супер спасибо вам что вы есть!



17:15, 19.04.2012 Віра
Чудове місце для дітей. Люб"язний і привітний персонал. Всім рекомендую.



13:20, 25.05.2012 Лена
Были приятно удивлены от такого количества детских развлечений!!! Праздновали день рождения дочки и нашей малышке и всем её гостям ОЧЕНЬ ПОНРАВИЛОСЬ!!! От себя лично хочу добавить, что довольны были не только дети, но и взрослые!!!



13:28, 25.05.2012 Лена
Приходите обязательно - не пожалеете!!! Мы влюбились в это место с первого взгляда!!!



14:00, 09.09.2012 Андрій
Гарне місце для розваг дітей, відвідую Лімпопо протягом трьох років. Хотілось би побачити нові ідеї та розваги



20:56, 26.12.2012 Оля
До 3х лет с малышами пойти некуда.А здесь все продумано до мелочей.Безопасность и обслуживание на 5 с+. Мой ребенок вырос в Лимпопо.Жаль,что в других районах пока нет ваших комплексов.



15:41, 04.01.2013 Анастасия
Дуже задоволені розважальним закладом. Всі іграшки нові і фірмові, велика територія, адмістрація прислуховується до маленьких клієнітів. Бажаю в Новому році Вам пройцвітання!!!!



23:00, 04.01.2013 Адмін
Дякуємо всім відвідувачам Лімпопо за відгуки! Вітаємо з Різдвом Христовим!



17:58, 08.01.2013 Анна
Дуже гарний заклад.Чудова атмосфера, приемний персонал, сяючі обличчя діток.Найкращий дитячий центр в нашому місті, тут є розваги як для зовсім маленьких діточок та і для вже трошки більших діток.З розширенням "Лімпопо" стало справжньою казкою для діток,



10:34, 09.01.2013 Мар"яна
Моя дитина дуже класно відпочила в Лімпопо!За, що я вдячна адміністрації закладу! А особливо мене порадувало ввічливість та уважність персоналу!!!!



09:44, 13.10.2013 Саша&Анжеликаа
Второй год подряд день рождения детей празднуем в Лимпопо,нашим детям и гостям очень нравится,дети довольны,а если довольны дети,довольны и родители.Площадка рассчитана на детей от 1 года и старше и всем детям есть чем заняться, и родителям тоже.Спасибо.



21:16, 28.07.2014 Оля
Приходишь - и встречают как дома )) очень хороший персонал, всегда приятно прийти с ребёнком. Рекомендую.



00:48, 06.10.2014 Тетяна
Дякуємо за гарно проведений час святкування Дня народження нашого синочка! Великий і, що саме основне - чистий дитячий майданчик, з великою різноманітністю розваг! Приємний в спілкування та обслуговуванні персонал!



11:16, 26.02.2017 Олічка
Чудове місце для проведення вільного часу . Привітний персонал . Дуже багато різних ігр . Є кухня , чудові піци . Рекомендую . Ви гордість міста .



Додати відгук
Ім’я:

E-mail:

Відгук / пропозиція:

Картинка
Оголошення

Розповісти друзям

     
Ми рекомендуємо



Наші партнери